Nyhedsbrev februar 2021

Skive Friplejehjem. Nyhedsbrev februar 2021.


12.02.2021


Kære beboer og pårørende.

En meget glædelig nyhed er at besøgsrestriktionerne er ophævet. Hvilket betyder at det nu er muligt at få besøg af dem, man ønsker at få besøg af. Indtil videre foregår alle besøg i egen lejlighed, og gældende retningslinjer fra sundhedsstyrelsen overholdes. Mundbind, afstand og afspritning 😊

Nu besøgsrestriktionerne er ophævet begynder vi at planlægge aktiviteter hvor vi får besøg udefra.

  • Der vil blive underholdning med musik og sang
  • Vi vil arrangere gudstjeneste
  • Der er kommet et forslag til foredrag, som vi vil arbejde videre med at få arrangeret.

Men vi er godt i gang med egne aktiviteter, hver onsdag er der gymnastik,

og der er bare gang i det hele, måske med ømme muskler til følge 😊


Ligeledes er der fredagsbar den sidste fredag i måneden, hvor der hygges med musik, snak, øl, vin, kaffe o.s.v. og der ses stort engagement i dette arrangement.

 

Vi er startet med opfølgningssamtaler hvor beboer, pårørende, kontaktperson og undertegnede deltager. Det er rigtig gode møder og det er en fornøjelse at lære beboer og pårørende bedre at kende.

 

Vi er kommet god i gang med at strukturerer plejen, alle beboer ønsker kontinuitet i plejen, og det er der fuld forståelse for, og vi arbejder meget ihærdig på, at det er nogle få medarbejder, der varetager plejen om den enkelte, men vi skal også tage hensyn til at alle medarbejder kender alle beboer, hvilket er vigtig for at kunne hjælpe alle beboer i aften og nattevagter. Ligeledes er vi afhængig af at bruge vikarer indimellem.

 

De nye medarbejder der startede 1.februar er kommet godt fra start på nær Pia, som hurtigt fandt ud af at jobindholdet ikke passede til hende.

 

Vi havde et godt beboermøde i januar og i februar afholder vi beboermøde den 18. februar kl. 14.30 til mødet skal vi have kaffe og kage.

På beboermødet vil vi snakke om maden der serveres, og hvordan det fungerer.

De beboer der har noget, de gerne vi snakke om, skal bare sige det til Lone, så tager vi det op til mødet.