Ledige stillinger

Skive Friplejehjem

Skive Friplejehjem er nu godt i gang og vi søger flere medarbejder.

 

Som medarbejder på Skive Friplejehjem skal du brænde for at give vores beboere den hverdag, der får dem til at føle sig værdsatte, trygge og en del af et omsorgsfuldt fællesskab. Vi går på arbejde, fordi vi vil gøre en positiv forskel i andre menneskers liv - uanset om det er beboere, kolleger eller frivillige/andre, der kommer i vores hus. Vi vil sammen skabe et hjem, som skal være et godt og trygt sted at bo, arbejde og komme som besøgende.

Du kan se mere om vores værdier på skivefriplejehjem.dk

 

Det vil være dig, sammen med dine øvrige kolleger, der skal sikre, at vi har en høj faglig kvalitet i plejen og at vores beboere mødes med empati, værdighed og omsorg.

Det vil også være dig, der er med gode idéer og påfund er med til at lave en hverdag for vores beboere, så de kan gå trætte i seng om aftenen og tænke tilbage på en god og indholdsrig dag.

 

Vi ser gerne at:

  • Du er social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper.
  • Du er nærværende, opmærksom og arbejder ud fra beboernes ønsker og behov, og du går ikke af vejen for en ekstra indsats, hvis det kan skabe glæde og livskvalitet.
  • Du har en høj faglighed og er bevidst om at bruge denne i hverdagen hos den enkelte beboer, men også til gavn for hele huset.
  • Du er fleksibel og kan se værdien af at gå på tværs af fagligheder, når det gavner vores beboere og vores hus.
  • Du er god til at skabe meningsfuld kontakt med både beboere, pårørende og dine kolleger og du kan dokumentere relevante oplysninger skriftligt.

 

Vi kan tilbyde:

  • Et spændende og givende arbejde fra den 1. februar 2021 eller gerne tidligere.
  • Timetal efter aftale, og du skal forvente at arbejde hver anden weekend, da vi vægter højt, at beboerne også skal leve livet i weekenderne. Ligeledes skal du forvente at arbejde i både dagvagter, aftenvagter og nattevagter.
  • En unik mulighed for sammen med os at sætte dit præg på et helt nyt plejehjem og være med til at gøre det til et fantastisk sted at være for alle.
  • Stort fokus på kvalitet i vores pleje og omsorg for vores beboere.
  • Sundhedsforsikring og frokostordning.

 

 

Hvis du har lyst at være en del af Skive Friplejehjem, så send din ansøgning på mail: lsl@skivefriplejehjem.dk- og hvis du ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte leder Lone Sandahl tlf. 30227923.


Vi skal have din ansøgning senest den 7. december 2020 og vi forventer at holde samtaler i uge 50-51.

KONTAKT OS

Vores hovednummer:

Telefon:  2324 9229

Leder: Lone Sandahl Løndal

Email: lsl@skivefriplejehjem.dk

Telefon:  3062 9438 / 3022 7923

Pedel: Ejner Petersen

Telefon: 2238 8814

GPS koordinater:

56°33'00.0"N 9°04'01.2"E

56.550000, 9.067000

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes